Politica de prelucrare a datelor – IPR-Insights License Consulting

Politica de prelucrare a datelor

Cine suntem

IPR-Insights este un expert independent în licențiere care oferă soluții de gestionare a activelor software (SAM) și consultanță în licențiere. Ne deservim clienții cu experiența acumulata și cu un portofoliu care acoperă procesul SAM complet. În România, IPR-Insights Romania srl ​​menține contactul cu clienții noștri. IPR-Insights – denumit în totalitate controlorul de date – respectă pe deplin dispozițiile privind protecția datelor din legislația aplicabilă. Responsabilul cu protecția datelor a fost numit de controlorul de date este directorul general.

Această politică de prelucrare a datelor se aplică stocării și gestionării datelor furnizate de vizitatori cu acordul lor voluntar la https://iprsam.com. Datele sunt gestionate și procesate de controlorul de date. Prin abonarea la buletinul informativ de pe site-ul web al operatorului de date și / sau înregistrarea la cursurile de pregătire oferite de controlorul de date pe site-ul web al controlorului de date, consimțiți controlorul de date folosind datele dvs. în conformitate cu reglementările legale menționate de mai jos. Nu dezvăluim datele către terți, o folosim doar pentru a vă contacta, pentru a trimite newsletter-ul nostru în mod regulat și pentru a furniza informații scrise în acest sens. Furnizarea datelor este voluntară, în orice moment, aveți dreptul să solicitați informații despre gestionarea datelor de la controlorul de date și să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.

Controlorul de date se angajează să își desfășoare activitățile de prelucrare a datelor în conformitate cu legislația în vigoare în orice moment. Acestea sunt următoarele în momentul publicării acestui document:

  • Legea nr. 102 din 3 mai 2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu modificările și completările ulterioare
  • Legea nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date
  • LEGE nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)
  • Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al ANSPDCP din 11 Noiembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare
  • Legea nr. 682 din 28 noiembrie 2001 privind ratificarea Convenţiei pentru protejarea persoanelor faţă de prelucrarea automatizată a datelor cu caracter personal, adoptată la Strasbourg la 28 ianuarie 1981
  • Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice
  • Norme metodologice din 20 noiembrie 2002 pentru aplicarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic
  • Legea nr. 146 din 10 iulie 2008 pentru aderarea României la Tratatul dintre Regatul Belgiei, Republica Federală Germania, Regatul Spaniei, Republica Franceză, Marele Ducat de Luxemburg, Regatul Ţărilor de Jos şi Republica Austria privind aprofundarea cooperării transfrontaliere, în special în vederea combaterii terorismului, criminalităţii transfrontaliere şi migraţiei ilegale, semnat la Prum la 27 mai 2005
  • LEGE nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date
  • Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic;

Ce date cu caracter personal colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

La trimiterea unui comentariu, adresa IP și șirul de identificare al browserului vor fi colectate în scopul filtrării conținutului nesolicitat, cu excepția formularului de comentarii.

Un șir depreciat generat de la adresa de e-mail (de obicei numit hash) va fi transmis mai departe către Gravatar dacă această pagină este în uz. Termenii serviciului Gravatar pot fi consultați pe https://automattic.com/privacy/. După ce postarea a fost acceptată, conținutul postării și imaginea de profil sunt afișate public.

Media

Dacă o imagine este încărcată pe un site de către un utilizator înregistrat, este necesar să evitați EXIF-urile cu date de poziție GPS. Vizitatorii acestui site pot descărca și regăsi date despre locație din imaginile de pe site.

Formular de contact

Anumite pagini ale site-ului și descărcarea de conținut sunt disponibile numai la furnizarea datelor de contact. Utilizatorul poate să dea datele necesare pentru serviciu sau poate să nu îl folosească.

Cookies

Dacă posta?i un comentariu pe site-ul nostru web, puteți rămâne conectat tastând numele, e-mailul și adresa web într-un cookie. Stocarea este pentru confortul dvs., astfel încât nu trebuie să completa?i aceste câmpuri de date în următoarea postare. Aceste cookie-uri au o maturitate de 1 an.

Dacă ave?i un cont de utilizator ?i sunte?i autentificat pe acest site, vom configura cookie-uri temporare pentru a afla dacă browserul dvs. acceptă cookie-urile. Aceste cookie-uri nu con?in informa?ii personale ?i sunt ?terse pe măsură ce închide?i browserul.

Când vă conecta?i la site, crea?i mai multe cookie-uri care salvează informa?ii de conectare ?i op?iuni de editare. Cookie-urile de conectare sunt valabile două zile, un cookie care stochează op?iuni de editare pentru interfa?a de editare este pentru un an. Dacă selecta?i ?Aminti?i-vă de mine?, conectarea se va relua timp de două săptămâni. Cookie-urile de conectare vor fi eliminate după conectare.

Dacă edita?i o intrare sau o pagină, un cookie nou este memorat de browser. Acest cookie nu con?ine date cu caracter personal, ci doar stochează numărul de identificare a intrării pe care am editat-o. Se ?terge într-o zi.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include con?inut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Con?inutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca ?i cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze cookie-uri, să includă urmărirea suplimentară a ter?ilor și să monitorizeze interac?iunea dvs. cu acel con?inut încorporat, inclusiv urmărirea interac?iunii dvs. cu con?inutul încorporat, dacă ave?i un cont și sunte?i conectat la site-ul respectiv.

Google Analytics

Datele Google Analytics sunt păstrate în scopuri administrative și informa?ionale. Politica de confiden?ialitate Google este disponibilă aici.

Cu cine împărtășim datele dvs.

Furnizorul de hosting al site-ului nostru este Maxer Hosting Kft. Politica de procesare a datelor Maxer este disponibilă aici.

Cât timp vă păstrăm datele

Dacă lăsa?i un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfâr?it. Acest lucru este facut ca să putem recunoa?te ?i aproba orice comentarii următoare în mod automat în loc să le ?inem într-o coadă de modera?ie ?i, în plus, serve?te drept dovadă în cazul hăr?uirii tip trolling.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm ?i informa?iile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. To?i utilizatorii pot vedea, edita sau ?terge informa?iile personale în orice moment (cu excep?ia faptului că nu î?i pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea ?i edita informa?iile respective.

Ce drepturi ave?i asupra datelor dvs.

Dacă ave?i un cont pe acest site sau a?i lăsat comentarii, pute?i solicita să primi?i un fi?ier exportat cu datele personale pe care le de?inem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-a?i furnizat. De asemenea, pute?i solicita să ?tergem orice date cu caracter personal pe care le de?inem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obliga?i să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Unde își trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Adresele IP sunt de asemenea verificate automat împotriva malware-urilor / listelor negre de hacking.

Informatii de contact

Dacă ave?i întrebări, comentarii sau reclama?ii cu privire la prelucrarea datelor, vă rugăm să trimite?i un e-mail la marketing@iprsam.com.

Informatii suplimentare

Cum protejăm datele personale ale utilizatorilor

IPR-Insights va face tot posibilul pentru a asigura utilizarea sigură ?i u?oară a acestui site web ?i pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, dar nu poate garanta func?ionarea fără nici o problemă a serviciilor furnizate prin intermediul site-ului ?i informa?iile sau software-urile descărcate de pe acesta ?i nici evitarea oricărei eventuale infec?ii virale sau a altor malware.

Datele dvs. nu sunt transferate în afara Spațiului Economic European (SEE).

Reclamaţiile se poat face către:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211
Fax: +40.318.059.602
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Web: www.dataprotection.ro